Yuri Kim – politikës: Mjaft me lojëra. Reforma në drejtësi dhe zgjedhore të domosdoshme

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Yuri Kim, duke mbërritur në KPA, ka dhënë një mesazh për shqiptarët.

Yuri Kim tha se nuk duhet të vazhdohet më me lojëra, duke u shprehur se reforma në drejtësi dhe reforma zgjedhore janë të domosdoshme që Shqipëria të mund të hyjë në familjen e madhe europiane.

Ne duam që Shqipëria të jetë një aleat i fortë i SHBA dhe duam që të jeni pjesë e familjes europiane. Reforma Zgjedhore dhe reforma në drejtësi janë të domosdoshme. Mjaft më me lojëra.

Është koha të realiohet reforma zgjedhore dhe ajo në drejtësi, sic drejteuesit i kanë drejtuar popullit shqiptar, ashtu sikundër populli shqiptar pret”, tha ambasadorja e SHBA, Yuri Kim.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje