Gazetarët e news24, kryeministrit: Je kthyer në diktator!

Gazetarët e news24 masakruan kryeministrin duke i thënë se je kthyer në diktator!

Gazetarët e news24 masakruan mbrëmë Kryeministrin Rama, duke e akuzuar se po drejton si diktator, dhe se ka përdorur dhunë policore ndaj artistëve dhe gazetarëve.
Kryeministri u acarua, por gazetarët nuk ia përtuan duke ia numëruar të gjitha pisllëqet e qeverisë Rama.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje