Ja fotot e një kopështi sekret në Itali

Sot po shkojmë drejt rrugës për në Felizzano në veri-perëndim të Italisë për të vizituar kopshtin e Eddi Volpato.

“Mirëmëngjes! Unë jam një kopshtar i pasionuar dhe për rreth 20 vjet i jam kushtuar hapësirës time të gjelbër”, tha ai.

“Unë jetoj në veri-perëndim të Italisë në rrafshinë me dimra ndonjëherë të ftohtë dhe verë të nxehtë e të thatë”. “Megjithë klimën e pafavorshme, unë arrita të krijoj një kopsht vilë”, transmeton Telegrafi.

“Kopshti është një hapësirë ​​e vogël prej rreth 300 metra katrorë”. “Ai përfshin një zonë qendrore për kopshtin e perimeve, me një seri hapësirash të dedikuara për kufijtë e luleve”. “Ka dy lëndina, një para shtëpisë dhe një më të vogël në një zonë të fshehur”.

Ja disa pamje nga ky kopsht i bukur:

PENTAX Image

Be the first to comment

Lini një Përgjigje