Kërkohen të punësohen kamariere e banakiere

Njoftim Punesimi:

Karburanti ne lagjen “15 tetori” Fier kerkonë të punësojë kamariere dhe banakiere (femra). Të interesuarat duket të kenë eksperience pune. Adrea e punës është tek lagja “15 tetori” rruga “Harrilla Bozdo” Fier

Numër kontakti tel 0693949293

Be the first to comment

Lini një Përgjigje