Pozitiv me covid-19 edhe farmacisti në lagjen “Liri Gero”

Fier – Rasti i fundit me covid positiv eshte nje farmacist ne lagjen “Liri Gero”

Nje nga kontaktet e rasteve pozitiv ne fier

Nje tjeter rast eshte konfirmuar ne diten e sotme me COVID-19 ne Fier. Farmacisti i lagjes ka rezultuar pozitiv pas tamponit te marre ne diten e sotme. Ai ka shfaqur fillimisht simptoma si temperature dhe shenja te tjera si dhimbje trupore etj. Mendohet se farmacisti eshte infektuar nga persona te infektuwr me COVID -19 te cilet kane marre barna tek farmacija e tij. Ky eshte rasti i 41 ne Fier me COViD-19
Farmacisti ndodhet ne vetekarantine ne shtepitj.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje