Ministri Çuçi “ngujohet” tek fermeri, policia i shoqëron për 7 orë 3 fermerë

Po ne morem vesh qe do vinte ministri Çuçi ne nje pike eksporti në Suk dhe fermeret u grumbulluan per te biseduar me ministrin ti tregonin per demet qe kane pesuar dhe te bisedonin per problemet e tyre. Kështu ka pohuar kreu i shoqatës fermerëve Eduart Sharka

Fermeret prite ne rruge per nje ore perball magazines ku do shkonte ministri. Çuçi qëndronte ne shtepine e grumbulluesit qe ishte perball magazines dhe fermeret ishin ne rruge. Nderkoh dalin pronaret e shtepise dhe krijuan nje incident me nje fermer i cili po filmonte fermeret dhe ktheu kameran e telefonit dhe nga shpia ku rrinte ministri ne ballkonin e kesaj shtepie. Pastaj ministri futi dhe makinen ne oborrin e shtepise dhe iku pa bere viziten e planifikuar ne biznes dhe pa takuar fermeret te cilet u shperndane

Pas me shume se 7 ore te shoqeruar ne komisariatin e Policise Fier , u lanë te lire 3 fermeret Luli Çela nga Stamatica Berat, Gentian Ziu nga Rërza Berat dhe Bledi Metushi nga Suku Roskovec

Be the first to comment

Lini një Përgjigje