Naftëtarët e Albpetrolit protestojnë për uljen e pagave

Fier – Dhjetra specialiste, inxhinjere, teknike te fushes se naftes qe punojne ne kompanine Albpereol kane protestuar para godines se administrates paraditen e sotme duke kundershtuar vendimine qeveise per te marre pagat e luftes.400 mije leke te vjetra si dhe uljen e tyre.

Ata kne pohuan se kane qene ne pune dhe u takon paga e plote dhe jo page lufte

Specualistet e naftes pohuan faktin se sot kete kompani po e drejtojne ish oficere, mesues dhe mjeke qe nuk kane asnje lidhje me fushen e naftes dhe komandojne qe nga Tirana jo ketu ne baze duke lene pa pune e mosperfillje inxhinjere e specialsite nafte qe kane mbi 25-30 vjet pune ne kete sektor te rendesishem te ekonomise

650 punonjes te komlabise Albpetrol pohojne faktin se protestave do tu shkojne deri ne fund deri edhe greve urie derisa naftetaret te marin pagat qe meritojne

Be the first to comment

Lini një Përgjigje