Modë/ Pronaria si vishet vet vesh edhe qenin

HERMES, agjensi udhëtimi

Një grua që ndjek modën bleu për qenin e saj dhe veten veshje monokrom që kombinoheshin me njëra-tjetrën.

Paz Castro nga Hackney, Londër, dëshironte që qeni i saj Lloyd të pasqyronte stilin e saj me copa natyrale, monokrem dhe golfe gri.

Ajo thotë se është e lodhur nga ngjyrat e ndritshme që shihte kudo në dyqane kafshësh dhe donte që ai të vishte rroba që kombinoheshin me të.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje