Ngacmimi seksual i të miturës, 73 vjeçarit arrest me burg

Perfundon seanca per masen e sigurise per 73 vjecarin Leonidha Rapushi qe u akuzua se kish gacmuar seksualishte nje 9 vjecare komshi e tij. Prokurori Petrit Vukaj ka kerkuar arrest me burg.

Gjyqtari Taulant Banushi pasi ka degjuar palet, akuzen dhe mbrojtjen vendosi arrest me burg per 73 vjeçarin Rapushi
I akuzuari se ka pranuar akuzen nderkohe qe avokati i tij ka pohuar se klienti i tij eshte impotent
Seanca eshte zhvilluar me dyer te mbyllura por fa miljaret e 73 vjecarit kane qene jashte gjyjates

Be the first to comment

Lini një Përgjigje