Bolv – Oil kërkon të punësojë shitës karburanti në Berat

Bolv sh.a kërkon të punësojë SHITËS NË KARBURANT.
📍Adresa e punës: Berat

Kualifikimet dhe kërkesat:
• Të jetë korrekt dhe i sjellshëm
• Eksperiencë në profilin përkatës si shitës
• Mosha e preferuar 20 deri 50 vjeç
• Të ketë kryer Shkollën e Mesme

Mënyra e aplikimit:

  • Kontaktoni në 0697007000
  • mund të dërgoni CV me e-mail në: r.skenderaj@bolv-oil.al
  • ose mund të dorëzoni CV fizikisht të printuar, në një prej stacioneve tona në Tiranë.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje