Foto – Lajm/ Të moshuarit në Fier me “liri dalje” pas 40 ditë karantine

Fier – Pas 40 ditë karantine të mbyllur në banesat e tyre me urdhër të Kryeministrit Rama , pensionistët, mosha e tretë, të bindur , ashtu si ata dinë të sillen kan dal dhe kanë shijuar ajrin e pastër dhe natyrën e bukur të Fierit në këto ditë të covid-19.

Fotografi Artan Mara me aparatin e tij, me syrin e tij prej artisti fokusoi disa çaste nga këto orë lirie të moshës së tretë në Fier.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje