Polici dhe pushtet vendor luftë paralele covid-19 dhe canabissativës

Policia e pushteti vendor lufte paralele kunder covid-19 dhe kultivimit te hashashit

Qarku i Fierit duket se e ka kaluar situaten e “zones se kuqe” ne lidhje me situaten e koronavirusit ne qark.
Prefekti i qarkut Baki Bala ka pohuar se situata eshte ne kontroll dhe po punohet ne keputjen e zinxhirit te infektimit

Ne daljen e tij publike per median prefekti Baki Bala ka pohuar se pervec kesaj situate, covid-19 vemendja ka qene edhe tek bashkepunimi i ngushte me policine per te luftuar kultivimin e bimeve narkotike pasi eshte edhe sezoni i mbjelljes tyre si ne sera ashtu dhe ne terren.

Ne lidhje me akuzat e bera nga PD dega Fier se ndihmat per pensionistet e vetmuar dhe njerzit ne nevoje po shperndahen me preferenca politike Bala pohoi se ne menyre kategorike nuk eshte e vertete, eshte ebuzive pasi nuk eshte momenti per ti ndare ne te majte e te djathte./ ALB365

Be the first to comment

Lini një Përgjigje