Rama njofon sonte në 19:00 masat e paketës së zgjeruar

HERMES, agjensi udhëtimi

Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar se sot në orën 19:00 të pasdites do të zhvillojë një lidhje live, ku edhe do të komunikojë paketën e zgjeruar të masave të marra për koronavirusin në vend.

Pritet që sot kryeministri Edi Rama të njoftojë planin e ri për lehtësimin e masave për parandalimin e koronavirusit, apo të riatdhesimit të shqiptarëve që kanë mbetur jashtë vendit.

Gjithashtu priten të reja edhe për planin e ekonomikë për të gjitha bizneset e vogla që nuk janë mbyllur, por kanë pasur dëme ekonomike si pasojë e koronavirusit. Pritet që të përfshihen edhe bizneset e mëdha dhe sektori turistik.

Hits: 565

Be the first to comment

Lini një Përgjigje