Ja urdhëri i Ministrisë së Shëndetësisë

URDHER I MINISTRISE SE SHENDETESISE DHE MBROJTJES SOCIALE

Kjo eshte Urdheresa e Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, drejtuar te gjitha Institucioneve Shendetesore Publike ne Repubiken e Shqiperise. KSSH Qarku Fier, me porosi te Presidentit te KSSH Kol Nikolla, krahas percjelljes zyrtare te kesaj Urdherese, po e publikon edhe ne Faqen Zyrtare te saj. Rregullatori i gjithckaje, I cdo marredhenie nderinstitucionale, apo ne raportet individ shtet dhe qytetar- qytetar, boshti rreth te cili rrotullohemi te gjithe, eshte ligji. Zbatimi sa me rigorioz i tij, eshte qetesi sociale, eshte progres , eshte zhvillim. Publikisht i lutem te gjitha Institucioneve te qarkut Fier te zbatojne detyrimet kontratuale, ato Kushtetuese dhe Ligjore, duke mos krijuar barriera artificiale, te cilat ne keto momente do te ishin fatale per situaten dramatike qe po jetojme. Me shume se kurre duhet solidaritet, fryme bashkepunimi dhe mirekuptimi per te fituar betejen me COVID-19

Be the first to comment

Lini një Përgjigje