Rona Nishliu ja merr këngës edhe në gjuhën rome

Këngëtarja Rona Nishliu ka postuar sot një këngë në gjuhën rome

Kënga lansohet pikërisht në Ditën Ndërkombëtare të Romëve ku ka kënduar një këngë në romanisht bashkë me disa artistë të kulturës rome në Kosovë.

“Mirënjohëse për kulturën rome që gjithmonë ju jep aq shumë kënaqësi dhe rrjedh nga shpirtra të rritur plot vështirës, sot, në Ditën Ndërkombëtare të Romëve, solla bashkëpunimin që vjen nga thellësia e zemrës në bashkëpunim me tre artistë romë shqiptarë”.

Krejt në fund Rona ka shkruar se kënga është krijuar në kujtim të shokut të tyre, Kujtim Paçaku.

“Shijojeni”, ka shkruar në fund Rona.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje