Kriza/ Albpetrol shkurton afro 1/4 e fuqisë puntore në kohë të covid-19

Fier – Nje vendim i firmosur dhe dale diten e djeshme nga administratorja e kompanise se naftes Albpetrol sha ka bere qe drejtorite vartese te bejne gati listat per largimin nga puna te afro 400 punonjesve nga afro 1800 qe ka kjo kompani.

ALB365 disponon vendimin e firmosur e vulosur me numer protokolli 2050 datë 7 prill dhe numer vendimi 99

Burime nga administrata e kesaj kompanie pohaun se shkurtimet behen ne kuader te reformes e cila duhet te ishte bere qe ne muajin shtator te 2019 dhe do zbatohej ne muajin dhjetor te atij viti.

Situata e krijuar beri qe zbatimi i saj te shtyhen per muajin prill te 2020

Po keto burime pohuan se nga muaji shtator i ketij viti pritet nje reforne tjeter qe do largoje nga puna nje muner tjeter punonjesish.

Kompania e naftes Albpetrol eshte perdorur gjithmone nga qeverite per te punesuar me shume militantet e tyre sesa specialistet dhe inxhinjeret e mirefillrte te kesaj fushe/ ALB365

Be the first to comment

Lini një Përgjigje