Banorët ankohen se nuk marrin ndihma, shitëset thonë se listat shtohen

Fier – Afro 500 familje te Hoxhares se Re ne njesine administrative Ndermenas bashkia Fier ndodhen ne gjendje te veshtire ekonomike ne kete periudhe te koronavirusit.

Ne nje kohe kur shteti nuk u gjendet ne krah ata jane te detyruar qe te marrin ushqime me lista duke shenuar emrin. Listat jane te gjata, emrat jane me dhjetra e dhjetra nbderkohe qe borxhi vetem per nje person shkone dhe 3 milione leke te vejtra. por sa jane te tille ne Hoxhare:

Banoret pohojne se ndihma kane ardhur por ata qe jane ne nevoje apo pensioniste te vetmuar nuk kane marre, ato jane ndare me preferenca partiake dhe jane ndare naten nga kryetari i PS se zones.

Shiteset e dyqaneve ushqimore kane frike te flasin per listat e zgjatura dhe milionat qe jane shenuar ne ato lista. Kame frike sepse u iken klientela apo u shkojne tatimoret nje dite me pas e u vendosin gjoba te “majme”. / ALB365


Be the first to comment

Lini një Përgjigje