Covid-19/ Kamioni me kastravceca derdhet në mbeturina

Cmimi i kastravecit zbriti deri në 10 lëkë/kg e tashmë as po ua marin fare !

Ky kamion mban përsiper bukën e shumë familjeve të cilat humbën që mbollën e nuk do ken mundësin të mbjellin përsëri !

Bllokimi i shoferve ,bllokimi total i situatës nga COVID-19, bllokimi i lëvizjeve të brendshme të fermerve, frika nga infektimin me COVID-19 e gjitha kjo sjell një pasiguri ,frikë e dëme të pa rikuperueshme ekonomike.

Sot Ministria e Bujqësisë dhe Qeveria duhet të lën show-n dhe propaganden por t’ju japin dorën këtyre fermerve që në një situatë të mbylljes se kufijve këta do të na mbanin me bukë në plot kuptimin e fjalës !

Unë jam me fermerët !!!

NO FARMER, NO FOOD !!!

Be the first to comment

Lini një Përgjigje