Nga nesër nisin tregjet e lëvizshëm në lagje

HERMES, agjensi udhëtimi

Nisur nga dita e neserme (E enjte 26 Mars 2020), do te rifiloje funksionimi i rregullt i tregjeve te levizshme ne qytetin e Fierit.

🟢Tregtaret e ketyre tregjeve, duhet te jene te pajisur me te gjitha mjetet e nevojshme te sigurise, dhe higjenes, (maska, dorashka, dezinfektante) ne menyre qe cdo konsumator te jete i sigurte ne produktet qe do te bleje.
🟢Lusim qytetaret te respektojne distancen me njeri-tjetrin dhe oraret e caktuara nga qeveria.
🟢Ne kete fotografi mund te shihni grafikun e diteve ne te cilat tregu funksionon gjate javes.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje