Pornostarja në izolim por i rrit të ardhurat

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

Aktorja amerikane e filmave për të rritur, Maitland Ward ka parë një rritje të ardhura teksa audiencat kërkojë largime të vëmendjes gjatë karantinës së koronavirusit. Tashmë 43-vjeçare, ajo është specializuar në lojë solo para kamerës dhe thotë se fiton më shumë para se kur luante në filma.

“Kam parë një rritje në të ardhurat e rrjetit sepse njerëzit janaë në shtëpi dhe kërkojnë zbavitje për të larguar mendjen nga ajo çështje e koronas”. Kjo marrëveshje i lejon asaj dhe klientëve të kenë secili sigurinë e tyre.

Jo të gjithë perfromuesit po përfitojnë nga situata teksa shumëstudio janë mbylur prej epipdemisë. Ndryshe është puna me performueset solo në rrjet. “Është e çuditshme që mund të fitoj para në një kohë krize si kjo shumë njerëz po lëndohen”.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje