Koronavirusi/ Rama nxjerr ushtrinë në rrugë. “Do mbroj popullin nga armiku”

HERMES, agjensi udhëtimi

Dhjetra tanke të ushtrisë janë parë sot në rrugët e Tiranës. Sipas kryeministrit Edi Rama, ushtria do të vihet në mbrojtje të popullit, nga një pakicë personash që po shkelin rregullat.

Postimi i Ramës:

🔴 TIRANË – USHTRIA DO TË VIHET E GJITHA NË MBROJTJE TË POPULLIT NGA NJË PAKICË FARE E VOGËL INDIVIDËSH TË PAPËRGJEGJSHËM, TRADHËTARË TË VËRTETË, QË MUND TË NA BËJNË HATANË DHE NUK DUHET TË LEJOHEN NË ASNJË MËNYRË, TË MARRIN NË QAFË MIJËRA E MIJËRA TË PAFAJSHËM, E T’U SJELLIN VUAJTJE TË MËDHA DHJETËRA MIJËRA TË TJERËVE👊

Hits: 486

Be the first to comment

Lini një Përgjigje