Arian Çani: I gjati ka 20 vjet që pret të na mbylli! Bravo Faraon i Egjiptit!

“Na mbylli, i Gjati, na mbylli! Ka 20 vjet që e pret këtë ditë.

Putain! Bravo Ramses! Bravo o Faraon i Egjiptit!!

Tani je që je, futi një të mbyllur dhe rrjeteve sociale diarre dhe fli i qetë! Të erdhi dita dhe e meriton. Ke luftuar për këtë ditë.

Jepi Rams! Merr hak fort. Askush s’e ka mendjen në këto kohë kolerash. Madje shumica e banorëve idiotë dhe analfabetë të këtij katundi, do gëzohen pa masë.

Jepi Ramses Faraoni!

Godit fort. Déguelasse! (A. Çani)

Be the first to comment

Lini një Përgjigje