Kompania Bolv – Oil kërkon të punësojë shitës karburanti

Bolv-oil sh.a kërkon të punësojë SHITËS NË KARBURANT.

Kualifikimet dhe kërkesat:
• Të jetë korrekt dhe i sjellshëm
• Eksperiencë në profilin përkatës si shitës
• Mosha e preferuar 20 deri 50 vjeç
• Të ketë kryer Shkollën e Mesme

Mënyra e aplikimit:
– Kontaktoni në 0697007000
– mund të dërgoni CV me e-mail në: r.skenderaj@bolv-oil.al
– ose mund të dorëzoni CV fizikisht të printuar, në një prej stacioneve tona në Tiranë

Be the first to comment

Lini një Përgjigje