Naftëtarët e UPN Ballsh i rikthehen protestave, “firma na zhgënjeu”

Mallakaster – Naftetaret e UPN Ballsh u mblodhen ne oren 15 para portes kryesore te uzines.

Firma qe do te sillte perfaqsuesin e saj per bisedime me ta nuk u paraqit
Naftetaret pohuan se hedhja e tre pagave per nje pjese te naftetareve eshte percarje mes tyre

Nafteatret rane dakorte qe te protestojne cdo dite ne hyrjen kryesore derisa te mar zgjidhje per pagat e prapambetura per naftetret e tjere dhe cfare do behet me ecurine e punes ne kete uzine

Be the first to comment

Lini një Përgjigje