Ende pa zgjidhje naftëtarët e grevës urisë të UPN nê Ballsh

Ne diten e 5 greva e urise se punonjesve te uzines se Ballshti.


Pjese e takimit kane qene edhe perfaqesues te grevisteve te uzines. Eshte premtuar marrja e pagave te prapambetura dhe rifillimi i punes, por mbetet ende me kuader te fjaleve.
Nuk ka nje reagim konkret se kur mund te kalojne pagat dhe derisa te kalojne punonjesit do te vijojne te qendrojne ne greve urie.
Aktualisht ne greve ne Ballsh ndodhen 10 greviste.

Te dielen tubim nga uzina drejt qytetit, thirrje bizneseve, familjareve te greviste e qytetareve te ballshit te behen pjese e protestes se te dieles.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje