Njëhsimi i patentave me Gjermaninë, testi kryhet online në Durrës

Njëhsimi i lejeve të drejtimit të automjeteve shqiptare shumë shpejtë do njihet edhe nga qeveria gjermane dhe për kete fakt nje test online eshte zhvilluar nëpërmjet një projektpiloti në drejtorinë e Durrësit ku drejton Kreshnik Tërnova. Pas kryerjes së ketij testi pala gjermane ka mbetur e befasuar.

Ja si do të shprehej Blendi Gonxhe.

Ndërsa drejtori Tërnova do shkruante në statusin e tij në rrjetin social facebook se :

Ready? 👍🏻 Action 🎬 Live from Durrësi. Për herë të parë monitorim 🎥 në kohë reale nga DPSHTRR të testit të teoris 💻 dhe praktikës 🚙 me kamera zë dhe figur sallë – automjet për qytetarë të cilët duan të pajisjen me Leje Drejtimi të çdo kategorie. Today was a good day 😊🙏🏻

Be the first to comment

Lini një Përgjigje