Vazhdonë greva e urisë së punonjësve në Poçem, një probleme me shëndetin

Mallakastër – Vijon greva e urisë se punonjesve të nënstacionit elektrik dhe stacionit të pompimit në Pocem të Mallakastrës.

Në grevë urie aktualisht jane 14 punonjës, ndersa njëri prej tyre ka pasur dhe komplikacione me shëndetin.

Pasi ka marrë ndihme mjekësore ai eshte rikthyer përsëri në grevë. Deri tani ata nuk kanë marrë asnjë përgjigje për zgjidhjen e situatës.

Mësohet se punonjësit nuk kanë stakuar energinë dhe ujin.

Ata kërkojnë pagat e tyre të cilat nuk i kanë marrë prej 27 muajsh.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje