Puntorët e stacionit të pompimit në Poçem hyjne në grevë urie

Mallakaster – 7 nga 17 punonjes te stcionit te pompimit ne Pocem qe jane pjese e UPN Ballsh kane hyre e greve urie mesditen e sotme, nderkohe qe pritet ti bashkangjiten kesaj greve edhe pjesa tjeter e punonjesve pervec ndonje puntori qe eshte i semure me zemer.

Duke pare qe qeveria nuk ka nderhyre qe te japi zgjidhje problemit si dhe indiferenca e pronareve po I detyrone ata qe te hyne ne greve urie. Nderprerja e kontrates dhe mosmarrja e pagave per 27 muaj jane shkaku I nisjes se kesaj greve urie


Ata pohojne se nje dite me pare aty ka pasur presione nga piolicia e drejtori I oshee se ka pas nje difekt dhe nje pjese e zones Mallakastres ka qene pa drita
Punonjesit e stacionit te pompimit ne Pocem te Mallkastres jane te vendosur deri he fund qe ti shkojne zgjidhjes se ketij problemi

Be the first to comment

Lini një Përgjigje