Protesta/ Naftetaret te vendosur ti sbkojne deri ne fund zgjidhjes

Mallakaster. Vazhdon rezistenca e punetoreve te rafinerise se Ballshit. Mungesa e nje pergjigjeje nga ministria e energjitikes i ka hedhur ne rruge perseri punetoret duke i bere perseri bashke .

Pas takimit ne Tirane perfaqesuesit ju premtuan punetoreve zgjidhje por nuk po negociojne.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2583886405179949&id=1770458519856079&sfnsn=mo

Kemi ndjekur rrugen ligjore e te zbllokohet ky ngerce.Jemi pa shprese ,nga 1 janari jemi ne rruge ,pa kontrata askush nga ne.Jemi te pashprese ,dhe zgjidhja eshte e shtetit tone pasi rafineria eshte privatizuar. Mos na detyroni te marrim rruget e emigrimit.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2583884938513429&id=1770458519856079&sfnsn=mo


Thirrje qeverise ne rruge ligjore pasi jemi specialiste mbi punen ne kete rafineri.Protesta vazhdon e diten e djeshme do jemi ne Fier ,para prefektures.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje