Qeveria shkurton mbështetjen për fermerët

Sic është publikuar ne faqen zyrtare te AZHBR http://azhbr.gov.al/financim/skemat-kombetare/ Vendimi i fundit për mbështetjen për fermerët nga buxheti i shtetit përseri është në kushtet e mbijetesës madje fermerët me këtë vendim mbështeten me pak se në vitin 2019

Ky vendim dukshem ka irituar Fermeret pasi gjat protestave te 2019 moren premtime se 2020 do te ishte vit me mbështetje për zhvillimin e fshatit dhe mbeshtetjen e fermerëve për të mos u larguar nga tokat apo fermat e tyre .

Ritheksojmë që kauza jonë si fermerë është qartësisht ekonomike dhe nuk ka asnjë lidhje me politikën.

Duke falenderuar median që ka qenë aleati ynë, ju ftojmë të bëheni pjesë dhe të pasqyroni këtë situatë me prezencën tuaj në fermat tona .
Ervin Resuli

http://azhbr.gov.al/financim/skemat-kombetare/

Be the first to comment

Lini një Përgjigje