Tērmet i fuqishëm tundi Tiranën dhe Durrësin

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Një tërmet i fuqishëm lëkund sërish Tiranën dhe Durresin

Ende nuk dihet magnituda e lëkundjeve, por lekundjet jane ndier ne Elbasan, Lushnje , Fier etj ….

Be the first to comment

Lini një Përgjigje