Protesta/ Nxënësit bojkotojnë mësimin për kushte të transportit urban

Afro 90 nzenes te shkolles “Darrezeza e re” ne Povelce kane bojkotusr mesimin mengjesin e sitem, shkaku ka qene kushtet e keqia te dy autobuzave qe bejne transportin e tyre nga Povelca per ne Hoxharen e re.  

Nxenesit pohojne se eshte ftohte  autobuzi ka 15 ndenjese nderkohe qe ne ta hipin 40 nxenes dhe rrine ne kemebe dhe nuk kane ku te mbahen . Distanca qe ata pershkojne eshte 5 kilometra

Prinderit nga ana e tyre pohojne se bashkia u premtoi se do u siguronte transport brenda kushteve dhe koshteve ne urban Ata thone se nese bashkia nuk ploteson kushtet ata nuk do shkojne ne shkolle

Bashkia disa jave me pare mori vendim per rikonstruksionin e plote te godines se shkolles per shkak se ajo pesoj deme nga termeti

Be the first to comment

Lini një Përgjigje