Protesta/ Banorët e Hoxharës kundër veprimeve abuzive tê elektrikut

Banoret e Hoxhares se re kane protestuar mengjesin e sotem kunder veprimeve abuzive, sipas tyre, te elektrikut dhe OSHEE

Sipas tyre ata kane shkuar dhe u kane zevendesuar sahatet duke hequr te vjeterit dhe vendosur te rinjte . Nga ky veprim i atyre nuk u faturohet energji elekreike 25 mije – 30 mije leke ne muaj sa paguanin por dyfishe dhe ne disa raste afrofe

Ata pohojne se nuk do paguajne energjine elektrike derisa ky problem te marri zgjidhje

Be the first to comment

Lini një Përgjigje