Luan Baçi: Jemi gati të marrin pushtetin, me aleatët bashkëpunim reciprok

Kreu i PD dega Fier njëkohësishtë dhe ish deputeti Luan Baçi ishte i ftuari i mbrëmjes i gazetarit Xhemil Beharaj në ALB365 për mbrëmjen e sotme .

Baçi i është përgjigjut pyetjeve të gazetarit për aktualitetin politik të kësaj force poilitike në Fier, si ka pounuar për 2019, bashkëpunimi me aleatët, bashkëpunimi dhe mbështetja me qytetarët, aksionet politike për 2020 etj.

Gjatë kësaj bisede Baçi ka pohuar se kanë zbatuar me përpikmëri vijën politike të qëndrës. Ai pohoi se viti 2020 është një vit me i ngjeshur me aksione politike, parlamenti nuk funksionon më, por është mjë këshill që vendos. Bashkëpunimi me aleatët e opozitës është reciprok, i njëjtë me atë që zhvillon edhe politika e qëndrës. Jemi gati të marrim pushtetin dhe ta drejtojmë atë më së miri, pohoi kreu i PD për Fierin Luan Baçi.

Ndiqni intervistën që kreu i PD dega Fier Luan Baçi dha për ALB365

Be the first to comment

Lini një Përgjigje