FATOS BAXHAKU – QYTETAR NDERI I ELBASANIT

Bashkë me familjarë e bashkëpunëtor kujtu në një ceremoni në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” penën e artë të gazetarisë shqiptare, mikun Fatos Baxhaku.

Themeluesit të gazetarisë bashkëkohore shqiptare, pionerit të reportazheve, publicistit brilant dhe prindit shembullor, Këshilli i Bashkisë së Elbasanit e nderoi me titullin “Qytetar Nderi” pas vdekjes.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje