Mimoza Saliaj – Djali im të vuaj atë që bëri, por përdhunimin nuk e besoj

Mallakastër – E vrarë shpirtërisht, moralisht, prej datës 27 dhjetor Mimoza Saliaj mamaja e Luisit një prej tre autorëve të dyshuar të vrasjes së Drtita Saliaj ndodhet tek banesa e babait të saj në fshatin Rroms të Mallakastrës.

Ajo ka folur për duke pohuar se dje ka dëgjura nga mediat se flitet për pazare droge dhe përdhunim. Akuzat janë shumë të rënda. Atë cfarë ka bërë të marri atë që meriton nga drejtësia, thotë ajo. Mimoza e mohon kategorikisht përdhuinimin e viktimës. Mimoza pohonë se Im bir nuk e ka bërë përdhunimin, Drita e ka rritur tim bir

Ajo ka pohuar faktin se edhe bashkëshorti I saj I cili ndodhet në paraburgim në Berat ndihet shumë keq. Djali ka qënë capkën por si djali dhe 16 vjecari tjetër nga Crrila kanë qënë shok Drejtësia të vendoset, por im bir nuk e ka bërë një veprim të till/ ALB365

Be the first to comment

Lini një Përgjigje