Ja si ishte liria dhe rinia në vitin 1976 në Iran

Roland Qafoku publikon një foto nga kryeqyteti Tehran i Iranit, fotot e vitit 1976.

Kjo është një foto që këto ditë po bën xhiron në planet në shumë gazeta, revista, televizione, portale dhe rrjete sociale. Disa vajza studente iraniane janë duke lexuar në një park. Dy vjet më vonë, revolucioni islamik do të sillte rrëzimin e monarkisë dhe sjelljen e regjimit të ayatollah-ut në pushtet.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje