Protesta/ TAP-i u dëmton rrugën, banorët e bllokojnë

Fier – Banoret e fshatit Sektor-Seman, ne njesine administrative Topoje ne Fier kane protestuar paraditen e sotme kunder projektit TAP, pasi sipas tyre mjetet e renda u kane demtuar rrugen. Si pasoje ata kane probleme per qarkullimin me automjete, ndersa kerkojne nga kompania dhe nga bashkia qe te nderhyhet.

Banoret kane bllokuar rrugen per disa minuta.

Ata kanë pohuar se kalimi i mjeteve të tonazhit të rëndë kanë dëmtuar rrugët ku ata shkojnë cdo ditë në Fier por edhe për nga tokat bujqësore për të kryer punimet e stinës.

TAP po punonë për ngritjrne argjinaturës së luimit Seman pasi në afërsi të tij po kryen edhe punime për stacionin e gazsjellësit/ALB365

Be the first to comment

Lini një Përgjigje