Festat e fundvitit, babagjyshi në shpërndarje të picave (foto e video)

Fier – Jemi në javët e fun dit të ndërrimit të viteve dhe çdoksh mundohet të gjejë mënyra sa më origjinale për të fituar diçpka më shumë për të rritur sadopak të ardhurat e tij materiale.

Shpërndarësi i një picarie në Fier ka gjetur një mënyrë origjinale, i veshur me rrobat e babagjyshit të vitit të ri , shpërndarësi mer motorrin e shpërndanë porosinë e klientëve atje ku ata e kanë kryer .

Shikoni fotot

Be the first to comment

Lini një Përgjigje