Tërmeti/ Dy kullat e azotikut me devijim, banonrët e lagjes rome në frikë (foto e video)

Fier – Publikimi i lajmit ne disa media ku drejtori i azotikut Fier Arnand Çupa pohoi lajmin se dy kullat e uzines se urese ne azotikun Fier kane pesuar devijime njera 6 grade e tjetra 10 grade ka bere qe banoret e lagjes rome “Drize” qe jetojne fare prane kulles qe ka devijim 10 grade te kenë frike e te mos i lejojne femijet qe te luajne ne rruge apo ne ambientet e azotikut prane kesaj kulle

Banoret pohojne faktin se fare prane kulles qe ka devijimin me fe madh 10 grade dhe eshte ne vije ajrore eshte rrethe 50 metra jane 20 banesa dhe jetojne afro 200- 250 banore ku pjesa me e madhe e tyre punojne ne tregje por femijet kane frike se mos nga ndonje lekundje termeti kulla bie dhe u vret femijet

Banoret thone qe kulla te prishet, tullat tu jepen banoreve te ndertojne shtepi per te pastrehet keshtu qe edhe reziku anashkalohet dhe familjwt e pastreha ndihmoen

Shqetesimi me i madh eshte tek grate te cilat frmijet nuk i lene te dalin jashte oborrit shtepiak

Por drejtori Cupa pohon faktin se duhet te vije nje grup ekspertesh ta shikojne gjendjen ne vend qe te percaktojne se cfare duhet te behet me keto kulla , te rrezohen nese vertet paraqesin rrezik tek banoret e lagjes

Baniret thone se jane me Ramen dhe kane votuar per te por kulla te prishet/ ALB365

Be the first to comment

Lini një Përgjigje