Konflikti Polici – Servis, makinat mbeten bllokuar

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

Fier – Konflikt ka ndodhur mes firmës “ Nuhaj” shpk që merret me servis automjetesh dhe drejtorisë së policisë vendore Fier. Shkaku është se kjo drejtori policie ka mbetur e pakënaqur nga riparimi I automhjeteve të saj dhe ka ndërprerë kontratën.

Problemi është se policia ka shkuar që të marri me forcë pesë automhjete që kanë qënë për riparim në këtë servis, por pronari I firmës jo se nuk është dakortë që policia ti marri por më parë të përpilojë një procesverbal se në cilën gjendje do marri automjetet.

Firma Nuhaj fitoi tenderrin për riparimin e automjeteve të drejtorisë s ëpolicisë. Pasi do gjë ka nisur niormalishtë në këtë firmë kanë shkaur automhjetet për riparim. Pronari sqaron se perfaqsues të policisë donin të kryenin riparime në emër të automjeteve të tjera e të shënohehsin tek këto automjete ndërkohë që kostua ishte e lartë dhe ata nuk I kryenin pagesat. Muho pohonë se ka kryer dhe kallzim në prokurori për veprimet antiligjore të policisë Fier por prokuroria e ka pushur çështjen

Në këto kushte  prishet kontrata e palët shkojnë në gjykatë dhe janë në proves gjyqsor. Pronari I servisit Beso Muhaj pohonë se policia ka pa marrë akoma pesë automjete . Ato janë të parkuara në ambientet e firmës. Unë jam dakortë që të vijnë  ti marin por të mbajmë një procesverbal për gjendjen teknike të tyre që të mos kem probleme më pas, por drejtoria e policisë nuk do

I kontaktuar me telefon drejtori I policisë vendore Fier ka pohuar se për shkak se kemi mbetur të pakënqur nga shërbimi prishëm kontratën. Pesë automjetet janë prone e policisë dhe do ti marim, nuk kemi pse të bëjmë procesverbal, ka pohuar ai

I pyetur nëse dio të kishte një prononcim nga ana e institucionit që ai përfaqëson ai ka pohuar jo , mjafton sqarimi që u dhashë/ ALB365

Be the first to comment

Lini një Përgjigje