Jepet me qira dyqan në Bulevardin “Qemal Stafa” Elbasan

Objekti ndodhet përballë Drejtorisë Rajonale të Tatimeve Elbasan, në Bulevardin Qemal Stafa. Në një zonë shumë të zhvilluar.”Dyqani është 170 m2 hapesirë e brendshme dhe në pronësi të tij janë edhe 100 m2 jashtë. Ai ka një lartësi prej 4 m. Egziston mundësia për të shfrytëzuar për nevojat e tij edhe rreth 300 m2 trotuar (i cili është 9 m i gjerë). Objekti ka mundësi të aksesojë deri në 6 poste parkimi.”
Dyqani është në pozicion këndor (midis rrugës kryesore dhe rrugës hyrëse për në lagje). Të dyja faqet që shohin nga rruga janë komplet fasadë. Dyqani ka një vizibilitet shumë të lartë, pozicion të shkëlyqer dhe nuk është përdorur asnjëherë më parë.Dyqani është shumë i përshtatshëm për çdo lloj aktiviteti. Parapëlqehen institucione bankare dhe Brande të njohura të cilat dëshirojnë të zhvillojnë aktivitetin e tyre në qytetin e Elbasanit. Por ai mund të përdoret edhe për Laborator apo Klinikë mjeksore, Bar, Restorant, etj.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje