Rama u vë këmbët mbi tavolinë pritësve të OSBE në Sllovaki

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

Kryeministri Rama iu vë kembët mbi tavolinë pritësve të OSBE në Sllovaki sot në ditën që Shqipëria merr kryesimin e presidencës së OSBE. Mikpritësit nuk ia mbajti të fliste para kryeministrit shqiptar.

Ndërsa Endri Fuga, këshilltari besnik i tij, hidhte një sy këmbëve të kryeministrit që shkonin deri të hunda e zyrtarit pritës të OSBE, por vetëm kaq mundi të bënte. Fatmirësisht erdhi kafja, se ashtu do të kishte vazhduar Edi Rama ta merrte presidencën e OSBE!

Ja se ç’shkruan kryeministri në Facebook:

“Bratislavë, Sllovaki – Pak përpara fjalës së marrjes së kryesisë së OSBE për vitin 2020 

Nder dhe përgjegjësi e madhe drejtimi i kësaj organizate ndërkombëtare të dorës së parë, si edhe mundësi e jashtëzakonshme për ta bërë Shqipërisë të shkēlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE”.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje