Malaj: Sfidat me të paaftët i kam fituar përherë

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

Qeveria e Edi Rama ka vendosur të pezullojë Arben Malajn si anëtar i Këshillit Mbikëqyrës. Vendimi i qeverisë është bërë publik në Fletoren Zyrtare.

Pas këtij vendimi ka ardhur edhe reagimi i Malajt.

‘Sfidat më të paaftët dhe shpifësit i kam fituar përherë moralisht dhe ligjërisht’, shkruan Arben Malaj në Facebook.

Arben Malaj ishte emeruar anetar i Keshillit Mbikeqyres te BSH-se ne Korrik te vitit 2016.

Reagimi i plotë i Arben Malajt:

Të dashur miq, sapo më njoftuan se qeveria ka vendosur pezullimin tim si anëtarë i Këshillit Mbikëqyrës së Bankës së Shqipërisë.

Tani do ta kem më të lehtë të përballem publikisht dhe ligjërisht me shpifësit dhe abuzuesit me pushtetin. Falënderoj të gjithë ata që më kanë mbështetur dhe inspiruar që vendit tim ta shërbej me dashuri, profesionalizëm dhe integritet. Sfidat më të paaftët dhe shpifësit i kam fituar përherë moralisht dhe ligjërisht.

Asnjë karrige ministrore apo partiake nuk më ka penguar në angazhimet e mia profesionale, shkencore dhe politike. Ju falënderoj!

Arbeni

Be the first to comment

Lini një Përgjigje