“Edi Rama është ndërtuesi më i madh në historinë e Shqipërisë”

Nga Neritan Sejamini – Edi Rama është ndërtuesi me i madh ne historinë e Shqipërisë dhe ndoshta me gjere. Ka 20 vjet qe jep leje ndërtimi pa ndërprerje-ka dhëne mijëra leje ndërtimi për dhjetar miliarda euro.

Nuk ka lënë shesh, terren sportiv, lulishte dhe park pa e kthyer ne shesh ndërtimi. Ndaj është shume interesante teksa e dëgjon sot se sa i pafajshëm duket për katrahurën urbanistike dhe te ndërtimit ne Shqipëri.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje