Roskovecarët hapin dyert për familjet e dëmtuara nga tërmeti ( foto e video)

Fier – 14 familje të dëmtuara nga tërmeti në Durrës janë strehuar në shtëpitë e banorëve të zonës së Roskovecit. ALB365 ishte paraditen e së dielës dhe kontaktoi me këto familje të cilat edhe pse të frikësuar e trishtuar nga ajo që ndodhi dhe ato që kanë lënë pas, falenderojnë banorët mikpritës të kësaj zone që hapën dyert e i pritën, po hanë ato çfarë ata gatuajnë për familjet e tyre

Në Strum

Roskovec , bashkia ka nxjerr e ka bërë publike listën e personave që orfonë banesat e tyre në shërbim për strehim të familjeve në nevëje që u dëmtuan nga tërmeti në Durrës

– Erion Toska, Suk 2;
– Ruzhdi Bishani, “ Vila Liqeni”, Roskovec;
– Bilbil Panahori, Roskovec;
– Llambrini Kola, Roskovec;
– Miranda Cepele, Roskovec;
– Zeno Braho, Roskovec;
– Restorant ” Sofra Nertilit”, Roskovec;
– Ilir Malka , Suk 1 Roskovec ;
– Fatmir Sopiku , Roskovec ;
– Safet Ruko , Strum;
– Genci Hoxha, Roskovec;

Në Strum

Në Suk 1, në Strum, në Arapaj, në Roskovec deri pasditen e së dielës janë strehuar 14 fanilje që janë dhe të regjistraua nga statistika e bashkisë Roskovecit ndërkohë që pritet rritja e numurit të tyre sepse disa ende nuk kanë vënë në dieni autoritete e bashkisë./ALB365

Në Suk 1

Nl Arapaj

Be the first to comment

Lini një Përgjigje