Për herë të parë “BOWLING” ne Fier (foto e video)

ESK është kompania që bëri të mundur hapjen e një qëndre lojrash për moshat e reja dhe jo vetëm, në qëndrën tregëtare VIVA në hyrje të qytet Fier, teksa udhëtonë nga Lushnja për në Fier.

Për herë të parë fierakët por jo vetm, u krijohet mundësia që të kalojnë kohën e lirë edhe duke luajtur Bowling.

Në një sipërfaqe shumë të madhe qytetarë të moshave të ndryshme mund të shkojnë e të luajnë nga makinat elektronike, tavëll, shah, domino, pik pong, bilardo, gara me makina, bowling e shumë shumë lojra të tjera.

Familjarët mund të çojnë fëmijët e tyre dhe në kohën që ata luajnë prindërit mund të shijojnë një kafe, pije apo diçka nga ushqimi i shpejtë.

Investimi me kosto të konsiderueshme i kompanisë ESK sjell për herë të parë një sipërfaqe të madhe me larmi lojrash por edhe Bowling.

Adresa – “ BOWLING” ne Fier tek Qendra Tregtare “VIVA” /ALB365

Shikoni videon dhe fotot

^Shkrim i sponsorizuar

Be the first to comment

Lini një Përgjigje