Tërmeti/ Pupo: “Një koncert për të ndihmuar shqiptarët”

VOTONI SONDAZHIN

A DO TA FITOJË EDI RAMA MANDATIN E TRETË QEVERISËS?

Loading ... Loading ...

HERMES, agjensi udhëtimi

Një koncert për të ndihmuar Shqipërinë të goditur nga tërmeti i fortë . Enzo Ghinazzi Pupo, ejani përpara, ka pohuar portali “corriere arezzo” në Itali

 Këngëtarja është një nga të parat që ka hedhur postimin në Instagram dhe në Twitter drejtuar popullit shqiptar: “Kam punuar në Shqipëri – ai shkruan – dhe mësova për forcën, besnikërinë, bujarinë e popullit shqiptar. Le ta ndiejnë të gjithë miqësinë dhe afërsinë tonë në këtë moment të tmerrshëm “. Arriti atëherë një telefonatë, Pupo konkretizon fjalët e tij në këtë mënyrë: “Unë e vë veten të disponueshme për çdo iniciativë serioze profesionale të mbështetjes për Shqipërinë. Si stafi ashtu edhe kolegët e tjerë “. 

Enzo Ghinazzi thotë përsëri: “Unë jam i gatshëm të bëj një koncert dhe t’i dhuroj tërë koleksionin këtij populli me të cilin kam jetuar për gjashtë muaj”. Përvoja në Shqipëri daton që para pesë vjetësh. Ishte në nëntor 2014 që Pupo pranoi ofertën e Agon Channel Itali. “Unë isha atje për gjashtë muaj dhe ata ishin fantastikë – thotë ai – unë ndoqa shqiptarët, kulturën e tyre, traditat e tyre. Unë i kisha thënë po sipërmarrësit Francesco Becchetti (redaktor i kanalit televiziv ) dhe isha duke shkuar mbrapa dhe me radhë nga Italia në Tiranë, ku ishin studimet. Unë dikur luaja lojëra dhe mbaj mend që kur përvoja mbaroi dhe ne ishim afër Krishtlindjes, unë organizova një darkë të madhe për të gjithë ekuipazhin, i cili ishte rreth njëqind njerëz “.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje