Ndryshimi/ Fuqia e vërtetë e grimit, ja 25 fotografitë

HERMES, agjensi udhëtimi

Një grim i qartë mund të jetë një vegël e mrekullueshme që mund të jetë më e lehtë për t’ju dhënë një detyrë, të forconi vetëbesimin dhe të ju dëshironi një ditëlindje të Zymtë të shkëlqejë.

Ndonjëherë grimi është aq i fuqishëm sa mund ta ndryshojë komplet dukjen e një gruaje.

Bright Side ka mbledhë disa imazhe të mahn ditën që do të ju mund të dëshironi, nëse mund të keni më shumë mundësi, edhe nga disa artistë të grimit më të aftë në botë:

1. Kur grimi i juaj është absolutisht pa meta:

2. Kur të bëni ekzotike dhe unike:

3. Kjo dukje:

4. ditëdo ditë është vetëm një ditë për ta paraqitur veten:

5. Sytë nuk gënjejnë:

6. Grimi mund të ju rritë vetëbesimin:

7. Grimi i mirë mund të ju shikoni lumtur:

8. Duken si dy persona, por është vetëm një grua:

9. Nga Princeshë në Mbretëreshë:

10. Më shumë glam:

11. Ky është një transformim i vërtetë:

12. Kush thotë që kukullat ‘Barbi’ nuk mund të ketë sukses:

13. Një person pak më ndryshe:

14. WOW

15. Një person mund të ketë ideja e artistit të vijë në qytet:

16. Shtimi i ngjyrave është një ide e mirë:

17. Dita e mëparshme mund të përdorni edhe më shumë:

18. ‘Smokey sy’ nuk ka mundësi të shfaqet nga moda:

19. Bukuri natyrale:

20. Butësia nuk humë edhe me ngjyra të lehta në fytyrë:

21. Grimi është më shumë se vetëm maskara dhe buzëkuq:

22. Ky ndryshim:

23. Fuqia e buzëve të kuqe dhe qerpikëve të gjatë:

24. Ka grim për çdo grua që do të vë në pah tiparet më të mira:

25. Një grim i cili të freskon Koha :

Be the first to comment

Lini një Përgjigje