Ndërtoi shtëpinë e ëndrrave me konetnier

Modeli tradicional i ndërtimit po bie në harresë

Kur është fjala për ndërtimin e shtëpisë së ëndrrave, njerëzit kanë shumë ide, transmeton Telegrafi.

Dikujt shtëpia me tre kate i është realizim i ëndrrave, derisa të tjerët kënaqen me garsonierën prej 18 metra katrorësh.

Arkitektura tradicionale gjithnjë e më shumë po humbë nga aktualiteti, ndërsa gjithnjë me qëllim të kursimit të parave.

Njerëzit hulumtojnë mënyra më moderne të ndërtimit të shtëpive.

Shtëpitë gjithnjë e më shumë nuk ndërtohen për fëmijë dhe nipër, por për vetveten. Llogaritet që fëmijët dhe nipërit shtëpitë e tyre vetë do t’i ndërtojnë.

Be the first to comment

Lini një Përgjigje